Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: Trots op de samenwerking

Begin 2021 bundelden HefGroep en KindeRdam hun krachten om hun gezamenlijke kennis, kunde en expertise in te zetten voor kinderen en jongeren in de stad Rotterdam en omstreken. Ze hebben die samenwerking verbeeld in een film, waarin medewerkers vertellen waarom zij trots zijn op hun werk.

De HefGroep richt zich als innovatieve, maatschappelijk verantwoord opererende onderneming op het jonge kind, jeugdwerk en jeugdhulpverlening in Rotterdam en omstreken. KindeRdam is een van de belangrijkste aanbieders in Rotterdam en omstreken van peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit. Sommige werken volgens ideeën uit de antroposofie of volgens de principes van Reggio Emilia, bij andere locaties staat bijvoorbeeld de natuur centraal. Voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben, biedt de organisatie Plusopvang. Op de peuter(speel)groepen, groepen nul en een aantal kinderdagverblijven werkt KindeRdam met verschillende methodes voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.