Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Binnenkijken bij IKC de Plattenburg

IKC de Plattenburg in Doetinchem is één grote leerplek, waar jong en oud samenwerken, samen leren én elkaar inspireren. Daarbij staat de nieuwsgierigheid van kinderen voorop, om zelf te ontdekken. Het IKC is zo ingericht dat kinderen zich uitgedaagd voelen om te gaan ontdekken.

Samen met de kinderopvangorganisatie Kindernet vormt basisschool de Plattenburg een Kindcentrum. Het Kindcentrum de Plattenburg is daar de uitwerking van. Naast de baby/dreumesgroep en peutergroep is er ook sinds mei 2019 de peuter/kleutergroep.

Peuters en kleuters samen

In de Vlinder-groep krijgen de 4-jarigen en de peuters gezamenlijk een programma aangeboden. De overstap naar de basisschool verloopt hierdoor heel geleidelijk. Op deze groep werken een leerkracht én een pedagogisch medewerker samen.

Buitenschoolse opvang

Op buitenschoolse opvang de Lavendeltuin hebben kinderen alle ruimte om op ontdekkingsreis te gaan in een groene omgeving. Er is een buitenspeelplaats, direct gelegen aan de locatie. Meer zien? Bekijk de video.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.